Förbundet

Paket med läs- och skrivprogram till rabatterat pris

Svensk Talteknologi erbjuder medlemmar i Dyslexiförbundet att köpa ett förmånligt paket med ett antal läs- och skrivprogram för olika plattformar. Programmen kommer från Claro Softwares och gäller i ett år. Vid köp stödjer du dessutom Dyslexiförbundet ekonomiskt. Erbjudandet gäller tills vidare och endast för privatpersoner. Beställ och läs mer.
Bild med vår logotyp, och logotyper för företagen / organisationerna IF Metall, Orcam, Oribi, Svensk talteknologi, Tortalk och Vitec.

Dyslexiförbundets samarbetspartner

Sedan 2019 arbetar Dyslexiförbundet för att få ett mer aktivt samarbete med organisationer och företag som delar våra värderingar. Med deras stöd kan vi fortsätta att göra vardagen enklare för alla som har läs-, skriv- och räknesvårigheter.

Studenttävling

Vi lottar ut tre exemplar av boken ”Det finns ord bakom bokstäverna”.
"Bråkar bokstäverna med ditt barn?"

Bli medlem nu

Visste du att fem till åtta procent av svenska befolkningen har läs- och skrivsvårigheter/dyslexi eller räknesvårigheter/dyskalkyli? Det motsvarar cirka 500 000 personer.

Glad sommar

Glad sommar önskar Dyslexiförbundet!

Nytt från Dyslexiförbundet

Vill du veta kort om vad vi gör just nu? Läs våra korta nyheter från förbundet riktade till allmänheten. Här hittar du bland annat en nyhet om komikern Olof Wretling och våra öppettider för sommaren.

Sidor