Ny förening i Hässleholm 2013

Bild från Hässleholm.
Möte igen den 27 mars! Föredrag om Dyslexi.
Läs Kjerstin Ulfvik Jonassons berättelse från nystartmötet 11 mars.

Hej!
Här kommer lite information om föreningsstarten den 11 mars. Tidningen Norra Skåne var där och gjorde ett reportage som bifogas i länklistan. Vi fick en intervju med radio Kristianstad också. Snabba ryck, kan man säga.  Jag var inne i Kristianstad på radion kl 15.30, och kl 18.00 körde vi igång med nystartmöte här i Hässleholm. Min man var hemma och hämtade jordgubbstårtan!
Vi fick en vacker blomsteruppsats av Douglas Roth, kommunfullmäktiges ordförande och tillika ordförande för Region Skånes habiliterings- och hjälpmedelsnämnd.  Han pratade ett bra tag och berättade om regionens arbete med logopedutredningar och annat, från SKL mm och hur viktigt Dyslexiföreningen FMLS arbete är. Vi fick en blomma också. Där var ett visitkort med texten Lycka till från Kommunfullmäktige, Douglas Roth. Det tycker vi är tjusigt, att fullmäktige gratulerade!

Vi hade 18 personer som kom - en ny medlem! Vi känner oss väldigt taggade i den lilla styrelsen allihop, vi har haft konstitueringssammanträde. Knallen och Stellan Johansson från länsavdelningen i Skåne var med på årsmötet, det var tur det!

Bifogat finns en affisch om vårt möte den 27 mars, men får återkomma om detta också.

Med vänlig hälsning och i all hast Kjerstin Ulfvik Jonasson (som är lite trött idag)

Adressen till föreningen är hassleholm@dyslexi.org

 

Ämnen:

Bifogat material

Fil inbjudan_27_mars_2013.docx
Fil reportage_naskane.docx