Många möjligheter - läs och skriv med appar

Måndag den 1 februari i Stockholm är det dags för del 2 i projektet UPPDRAG: Tillgänglig text - Hitta dina sätt: Många möjligheter - Läs och skriv med appar. Sofia Grunér arbetar på Logopedbyrån Dynamica i Upplands Väsby. Sofia kommer att visa appar för alla åldrar - barn och vuxna är välkomna! Anmäl dig nu! Målet med projektet är att sprida kunskap om hur man kan närma sig text på olika sätt. At

Kom och lär dig mer i denna serie under fyra måndagkvällar av fyra kunniga aktörer på respektive område. Ramtiden är kl 18.30 till 20.30 och platsen är Hälsans hus på Fjällgatan 23B på Södermalm. Workshop-moment och möjligheten att få prova finns. Föreläsningarna är öppna och gratis och alla intresserade är välkomna! OBS! Föranmälan krävs, maila till Dyslexiförbundet FMLS, Stockholms län: fmls.lan@gmail.com senast onsdag före respektive föreläsning. Begränsat antal platser. Läs och lyssna mer i bifogat material.

 Detta är ett samarbete mellan MTM, Myndigheten för tillgängliga medier, Logopedbyrån Dynamica, tor.talk, talsyntes som läser ikapp och En bild av dyslexi, Susanna Cederquist.

Ämnen:

Bifogat material

PDF icon tillganglig_text_beskrivning.pdf