Föreningsbrev 3-2018

Här kan du läsa föreningsbrev 3 - 2018.

September 2018 
 

Vill ni tal del av föreningsbrevet som video! Kolla på vår facebook sida. 

Dyslexiveckan. 

Det är viktigt att ni anmäler era aktiviteter och att beställa material via hemsidan https://www.dyslexi.org/skrivknuten/dyslexiveckan-2018. Vi samlar vi allt som händer på vår hemsida. 

Ni som inte ännu har några aktiviteter planerade tänk på att det kan bara vara att boka ett bord på biblioteket. Där ni tex kan dela ut material och svara på frågor. 

Världsdyslexidagen 4 oktober 

Under dagen kommer vi ha kampanjen #formadinbokstav på sociala medier. Vi uppmanar er att forma era bokstäver och delta i kampanjen. 

Dysleximässan 19 - 20 oktober 

I år är mässan i Karlstad. på Karlstad CCC. Prinsen kommer att inviga mässan. Vi har ett fyrtiotal utställare och många spännande föreläsningar och workshops. Läs mer på https://www.dyslexi.org/skrivknuten/valkommen-till-dysleximassan-2018-karlstad-19-20 

Förbundsrådet 21 oktober 

Det att dags att anmäla ombud till förbundsrådet. Skicka namn, telefonnummer och e-postadress till kanslichefen senast i månadsskiftet september/oktober. Priset för deltagarna är 2 300: och i det ingår billigaste resväg, logi två nätter, två luncher, två frukostar och middag på lördagskvällen. Se bifogad anmälan för vidare information. 

Medlemsutbildning i Skellefteå 9 - 11 november 

Vi kommer att genomföra en medlemsutbildning med två späckade dagar om Dyslexi och hur vi arbetar. Det här är en första utbildning i en serie av fyra. Den här gången är det för medlemmar från Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten som är inbjudna. Mer information kommer inom kort. 

Ordförandebesök 

Vill ni ha besök så kommer jag gärna ut och berättar om vad vi gör och hör vad ni har på gång. Om möjligt tar jag med mig den nya kanslichefen. Hör av er så hittar vi en tid. 

 

Bästa hälsningar 
 
Redaktörerna  

Bengt-Erik Johansson

Olov Berggren

Ämnen:

Bifogat material

Fil Föreningsbrev 3-2018