Föreningsbrev 5-2020

Hej alla ”Dyssevänner” ute i landet. Nu är det slutet på år 2020 och det blir ju ett minnesrikt år på både gott och ont. Covid-19 har satt spår för oss alla.

 

Men hoppas att kämpaglöden för våra medlemmar både gamla och nya i framtiden finns kvar. Fortfarande gäller ju fler vi är, desto bättre och starkare.

 

Inför år 2021 blir det en hel del förändringar,

vår stöttepelare på Skrivknuten Inger Rålenius slutar.

Men vi har hittat en mycket kompetent och trevlig ersättare för Inger som heter Helene Kindstedt som kommer att ta över Skrivknuten och lite andra sysslor på kontoret. Vi önskar också Kanslichefen Olov Berggren, lycka till med sitt nya jobb. Monica Rydin går i pension och där tar Rio Hellgren över medlemsregistret och Office 365. 

 

Framåt våren kommer det att bli någon utbildning i

  • medlemsvärvning/vård 21 feb.
  • medlemsregistret 7/2  
  • distriktsutbildning 25/4.

Vi planerar att hålla utbildningarna digitalt (zoom), för att vi är rädda om varandra. Mer info kommer efter jul, med anmälan och länkar.

 

Glöm inte att tiden går fort, tänk redan på kommande årsmöte (gäller i första hand lokalföreningarna) Bestäm datum innan 15 mars och träffas digitalt.

Behöver ni hjälp så ta kontakt med, någon i förbundsstyrelsen att hålla mötet digitalt.

 

Sedan hoppas att ni alla hjälps åt ute i landet att få fram nya namn till en stark styrelse. Med hjälp av en ”ny kongress”

Valberedningen kommer här med en uppmaning:

Valberedningen söker två suppleanter till förbundsstyrelsen, gärna med ekonomisk kunskap. Valberedningen också söker en person till valberedningen.

Mejla in era förslag till valberedningen@dyslexi.org senast 17 jan 2021.

 

Önska er alla en riktig God jul och Gott Nytt År 2021 och var rädda om varandra.

 

Från er tillförordnad ordförande Ann Byrhult-Pålsson

 

Ämnen