Dax för Barn- och Ungdomsläger! förlängd anmälningstid till den 10 Maj 2013!!

barn och ungdomslägret 2013
Är du mellan 9 och 20 år? Missa inte chansen att var med på läger 25-26 maj 2013! Dyslexiförbundet FMLS i Göteborg och Västra Götaland bjuder in! Anmäl dig redan nu!

Var:           Björkögården som ligger på Bohus-Björkö. Vägbeskrivning nästa sida.

När:           Lördagen den 25 maj till söndagen den 26 maj. Samling kl. 10.00 på lördagen vid Björkögården och avslutning vid ca 15.00 på söndagen.

Ålder:       9-20 år

Pris:          För medlemmar kostar lägret 150: - per barn och icke medlemmar 300: -.  Ni betalar i samband med anmälan senast den 10 april. OBS förlängd till 10 Maj!!!

Anmälan: catrine.forsnabba@dyslexi.org senast den 10 Majl. Anmälan är bindande. Skriv hur många som kommer samt allas namn. Vi vill även att ni fyller i en hälsoenkät för att vi ska kunna ta hand om era barn och ungdomar så bra som möjligt.

Betalning: till Dyslexiförbundet FMLS bankgiro 5439-6569  Skriv dyslexiläger och barnets/barnens namn i meddelandet.

Under helgen kommer vi var ute en hel del i den härliga naturen på Björkö. Vi kommer bland annat gå spännande spår, bada, paddla kanot och mysa framför lägerelden. För dem som vill kan man få sova i vindskydd under en stjärnklar himmel. Givetvis får man ta med syskon eller kompisar om man vill det. Gården vi hyr har en stor sovsal, med ca 30 sovplatser, där de som inte vill testa på att sova i vindskydd får sova.

Föräldrar får självklart stanna under helgen (till ett självkostnadspris), men tanken är att vi kommer fokusera på barnen och ungdomarna. De föräldrar som är beredda på att leva lägerliv, får gärna sova över på Björkögården tillsammans med barnen och oss ledare från Dyslexiförbundet. Det går även att boka rum på Björkö Vandrarhem (adress se nästa sida) eller sova hemma

På söndagen kommer det även ordnas workshop om appar och alternativa verktyg samt diskussioner för föräldrar.

Ser fram emot en härlig helg tillsammans med er!

Med vänlig hälsning

Dyslexiförbundet FMLS i Göteborg och Västra Götaland

PS. Vi måste bli minst sex barn/ungdomar för att lägret ska bli av! DS

Ämnen:

Bifogat material

PDF icon barn_ungdomslager_2013_04_04.pdf