Skrivknuten - info, råd och stöd.

Dyslexiveckan 3-9 oktober 2022

Årets Dyslexivecka infaller 3-9 oktober och har temat: Allas rätt till läsning.

Tre kvällar om digitala verktyg vid dyslexi

Dyslexiförbundet bjuder in till tre kvällar med genomgångar av program/appar från oss och fyra olika företag. Medlemmar går gratis men måste anmäla sig. Nya medlemmar välkomnas!

Träffa oss på SETT

Den 26-28 april 2022 kan du träffa Skrivknuten och vårt projekt Plugga med bilder på SETT-mässan i Kista utanför Stockholm.

Lär dig använda AppWriter och TxtAnalyser

Dyslexiförbundet bjuder in till tre kvällar med genomgångar av program/appar från oss och fyra olika företag. Medlemmar går gratis men måste anmäla sig. Nya medlemmar välkomnas! Den 10 maj klockan 18.45 är det dags för Wizkids att berätta om AppWriter och TxtAnalyser.

Lär dig använda IntoWords

Dyslexiförbundet bjuder in till tre kvällar med genomgångar av program/appar från oss och fyra olika företag. Medlemmar går gratis men måste anmäla sig. Nya medlemmar välkomnas! Den 17 maj klockan 18.45 är det dags för Vitec MV att visa sitt program IntoWords.

Lär dig använda Stava Rex, SpellRight och Oribi Speak

Dyslexiförbundet bjuder in till tre kvällar med genomgångar av program/appar från oss och fyra olika företag. Medlemmar går gratis men måste anmäla sig. Nya medlemmar välkomnas! Den 10 maj klockan 18.00 är det dags för Oribi att berätta om Stava Rex, SpellRight och Oribi Speak i Google docs/på Google Chrome.

Sidor