Medlemsförmån

Se film med Staffan Nordstrand

Nu kan medlemmar se filmen från Staffan Nordstrands webbinarium.

Inspelade filmer som medlemsförmån

Du vet väl om att du som är medlem i Dyslexiförbundet har tillgång till en bank av webbinarier om läs-, skriv- och räknesvårigheter? Du kan välja att titta om och om igen, när du vill!

Webbinarium med författaren Staffan Nordstrand

Webbinarium 23 november kl. 18.30 med författaren Staffan Nordström.

Medlemsrabatt på Havsäventyret

Som medlem i Dyslexiförbundet får du 20 % rabatt på läromedlet "Havsäventyret Föräldrar och barn". Erbjudandet gäller mellan 29 september 2022 och 31 januari 2023. Läromedlet hjälper dig att öva ljudning med ditt barn.
""

Medlemsförmån för stödmedlemmar

Dyslexiförbundet håller på att utveckla en ny del till vår hemsida. I den nya delen, kan stödmedlemmar/samarbetspartner informera om produkter och tjänster riktade till personer med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi, räknesvårigheter/dyskalkyli eller språkstörning.

Nytt medlemsbrev

Från och med maj 2021 börjar Dyslexiförbundet skicka ut ett medlemsbrev till alla medlemmar och stödmedlemmar.

Paket med läs- och skrivprogram till rabatterat pris

Svensk Talteknologi erbjuder medlemmar i Dyslexiförbundet att köpa ett förmånligt paket med ett antal läs- och skrivprogram för olika plattformar. Programmen kommer från Claro Softwares och gäller i ett år. Vid köp stödjer du dessutom Dyslexiförbundet ekonomiskt. Erbjudandet gäller tills vidare och endast för privatpersoner.
Man i yngre medelåldern med mörkt hår, glasögon och skägg.

Webbinarium om dyskalkyli

Den 2 december 2020 arrangerar vi ett webbinarium tillsammans med logopedkliniken vid Danderyds sjukhus om dyskalkyli. Webbinariumet är gratis för medlemmar. Bli medlem idag!

Sidor

Prenumerera på