Dalarna

Ungdomar som läser

Allaktivitetshuset Grönsiskan invigt

Kolbottenvägen i Ludvika har fått sitt eget aktivitetshus. Tre aktiviteter är redan klara: läxhjälp, bordtennis, samt handarbete och matlagning.
Vy över Tandådalen

Familjeläger i Tandådalen.

Välkommen till vårt Familjeläger i Tandådalen vecka 29. Den 14 - 20 juli.
Tandådalen

Familjeläger i Tandådalen vecka 29

Ny start på Dalarnas familjeläger i Tandådalen v 29, 15 -21 juli.Vi hoppas på att vi får lika roligt som vi har haft förr om åren.

Föreläsning stadsbiblioteket Falun

Under Dyslexivecka kommer Anette Gren Föreläsa på Biblioteket i Falun.
Bibloteket i Borlänge

Europeiska Dyslexi veckan 3 -9 oktober 2011

Under dyslexiveckan kommer dyslexiförbundet FMLS mellersta dalarna tillsamman med Biblioteket i Borläng, ha föreläsningar.Läsplatta, Polarprint och Anette Gren.

Ludvika taltidning

Taltidningen är till för dig som har svårt att läsa traditionella tidningar.

Ludvika har fått nytt bibliotek

Ludvikas nya bibliotek invigdes hösten 2010. Där finns inte bara böckler och tidningar utan också ljudböcker och talböcker.
Anette Gren

Intervju med Anette Gren

Anette Gren är ordförande för Dyslexiförbundet FMLS i Dalarna och sitter i styrelsen i Falun.Hon är aktiv i Dyslexiförbundets mediaprojekt. Intervju under mediaträning i Sala februari 2010
Alexander Winther

Varför heter det Dyslexi?

Varför använder man ett så svårt ord som dyslexi, för att beskriva en form av läs- och skrivsvårigheter? Alexander från Siljansbygden funderar.
Alexander Winther

Intervju med Alexander Winther

Alexander Winther är aktiv i Dyslexiförbundet i Siljansbygden och i Dyslexiförbundets mediaprojekt.Intervju gjord under mediaträningen i Sala februari 2010

Sidor